ÖVRIGT

* Vi säljer endast bingobrickor till företag, kommuner, föreningar och organisationer, ej till privatpersoner. Kontakta oss om du vill erbjuda dina kunder MUSIKBINGO.

* Tipsa oss om din favoritrestaurang eller annat företag så kontaktar vi dem så kanske de kan sponsra dig med bingobricka framöver.

* Vi har utformat upplägget för MUSIKBINGO så att inget tillstånd behövs enligt svenska spellagen (SFS 2018:1138).

* Vinster är varor/presentkort (symboliska värden) som skänkes direkt till vinnare från företag som sponsrar.

* Det är olika programledare som genom samarbete med oss erbjuder MUSIKBINGO på sina sändningar. Programledare sänder via internet ( (Webb-TV eller Webb-Radio). Programledare (ansvarig utgivare / Radiostation / Livestream) står själva för erforderliga avtal med Stim och SAMI/Ifpi för deras musiksändningar.
Om du idag arbetar som DJ, programledare, eller kanske själv driver en radiostation, kontakta oss gärna för ett eventuellt samarbete.

* MUSIKBINGO är ett registrerat ® och skyddat varumärke på Patent- och Registreringsverket PRV. Detta innebär att vi har ensamrätt. Om du ser någon annan som kör MUSIKBINGO, och inte har tillstånd ifrån oss, tipsa oss gärna! De gör sig i sådana fall skyldiga till varumärkesintrång som kommer att beivras enligt varumärkeslagen (VmL). Exempel på påföljd kan vara att dömas att betala skadestånd och i vissa fall bestraffas med fängelse eller böter genom Patent- och marknadsdomstolen, PMD.